12 - 20 uur 20 - 24 uur
MBO HBO
Regio Eindhoven stad Regio ZuidZorg Oost Regio de Kempen Regio ZuidZorg West

Nieuwe vacature

Dit ben jij

Voor ons mobiele nachtteam zijn wij op zoek naar een verpleegkundige of een verzorgende 3IG die het werken in de nachtdienst een uitdaging vindt. Jij bent een gedreven verpleegkundige niveau 4 of niveau 5 of 3IG met een positieve instelling en met enige jaren ervaring. Je kunt zelfstandig beslissingen maken en je kunt goed handelen in acute situaties. Je bent daarnaast in staat om triage uit te voeren en je bent stressbestendig. Ziekenhuis ervaring is een pré.

Jouw kennis en kracht

De zorg voor de cliënten in de nacht bestaat voornamelijk uit ongeplande zorg. Je werkt overstijgend in het gehele ZuidZorg gebied, van 23.00 uur tot 7.00 uur. Het nachtteam werkt nauw samen met huisartsen, ambulancediensten, telefooncentrales en andere zorginstellingen. Je zorgt samen met je collega’s voor de professionele alarmopvolging voor de cliënten van ZuidZorg, Oktober, Archipel, St Joriszorg en van Vitalis, en telefonische hulpvragen voor cliënten van deze organisaties. Ook verzorgen wij de alarmopvolging van cliënten die via Focus Cura aangesloten zijn. Je bent elke dienst met 3 collega’s en start vanuit het centraal kantoor op het Kastelenplein in Eindhoven. Je kunt op elkaar terugvallen, overleggen maar in principe rijd je ’s nachts alleen. Er wordt gewerkt met de digitale dossiers van ZuidZorg, Oktober, Vitalis en de Archipel.

Wat bieden wij

  • De vacature betreft 16 tot max 24 uur per week, minder uren bespreekbaar. In samenspraak met je team bepaal jij je inzetbaarheid. Salarisschaal FWG 40/45/50 afhankelijk van opleiding CAO VVT is van toepassing.

  • Eindejaarsuitkering van 8,33%

  • Vakantietoeslag van 8%

  • Toeslag onregelmatige diensten (ORT)

  • Deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn.

  • Diverse collectiviteitskortingen zoals je zorgverzekering.

  • Een Ipad en smartphone worden beschikbaar gesteld.

Interesse?

Heb jij interesse in deze functie, solliciteer dan direct via de solliciteren knop bij deze vacature. Mocht je nog aanvullende vragen hebben neem dan contact op met Ingrid Kemperman, telefoonnummer: 06-30930144.

Een referentie-toets kan onderdeel zijn van de procedure.

Date de publication

26-05-2021

Personne à contacter

Aysegul Gungormez

Nieuwe vacature

Nieuw item

Nieuw item

Nieuw item

Nieuw item

Nieuw item - Kopie

Nieuw item

Nieuw item

Nieuw item

Nieuw item

Nieuw item

ZuidZorg utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.