12 - 20 uur 20 - 24 uur 24 - 32 uur
MBO
Verzorgende IG
Regio Eindhoven stad Regio de Kempen Regio ZuidZorg Oost Regio ZuidZorg West

ZZP Verzorgende IG

Dit ben jij

Je bent een gedreven verzorgende. Je hebt een warme en hartelijke persoonlijkheid met een grote dosis inlevingsvermogen. Je vindt het leuk om bij mensen met verschillende zorgvragen en achtergronden over de vloer te komen en past je makkelijk aan.Tijdens de zorg werk je volgens de visie van positieve gezondheid. Samen met cliënten en hun mantelzorgers onderzoek je wat de cliënten zelf kunnen doen. En hoe je kan bijdragen aan de kwaliteit van leven thuis en in de wijk. Je geeft graag praktische tips en adviezen en voelt haarfijn aan wat de cliënt van je verwacht en doet alles in goed overleg. Jullie relatie is gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect. Je bent professioneel tegen familieleden en andere zorgverleners en betrekt ze bij wat je doet. Zo zorgen we ervoor dat cliënten zo veel mogelijk de dingen kunnen blijven doen, die voor hen van betekenis zijn.

Jouw kennis en kracht

Bij ZuidZorg werk je samen met je collega’s in een zelforganiserend team. Samen neem je besluiten en geef je invulling aan het werk. Samen met je collega’s worden de zorgtaken en de teamtaken evenredig verdeeld.

Bij ZuidZorg investeren we in de deskundigheid en kennis van onze medewerkers. Er zijn volop mogelijkheden om je te scholen of verder te specialiseren.

Wat ga je doen

  • Je komt bij mensen thuis om ze te helpen bij de dagelijkse lichamelijke verzorging. Dit varieert van hulp bij het wassen en aankleden tot eenvoudige wondverzorging en het verstrekken van medicijnen.
  • Je werkt in een zelforganiserend team van 10-15 collega’s zowel verpleegkundigen als verzorgenden. Dit betekent dat je veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid hebt.
  • Naast jouw dagelijkse werk in de wijk, ben je zorgcoördinator voor een kleine groep cliënten en hun naasten. Jij bent hun eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat hun vragen tot tevredenheid worden beantwoord. Je stelt zorgplannen bij in samenspraak met de cliënt en wijkverpleegkundige.
  • Een signalerende functie is essentieel; je hebt echt oog voor je cliënt en bent dan ook de eerste die het opmerkt als er iets aan de hand is.

Wat bieden wij

  • Overeenkomst: Een overeenkomst met onze organisatie zonder tussenkomst van een bemiddelingsbureau.
  • Zekerheid: De kans om eventueel gedurende een langere periode vast binnen een team te werken.
  • Vitaal beroep: Een baan in de thuiszorg waar jij onmisbaar bent voor onze cliënten!
  • Fijne collega´s: Je kunt altijd terugvallen op een klein team van collega’s die hart hebben voor de zorg. Dat is onze kracht!
  • Kennis: Je bent nooit uitgeleerd bij ZuidZorg. De ZuidZorg Academie biedt jou tal van mogelijkheden om verder te leren.

Wat doet ZuidZorg

Bij ZuidZorg doen wij er alles aan om het leven van onze cliënten een stukje aangenamer te maken. Wij bieden goede zorg, zodat onze cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. Samen onderzoeken we wat zij zelf kunnen doen. En hoe wij kunnen bijdragen aan de kwaliteit van leven thuis en in de wijk. Zo kunnen onze cliënten zoveel mogelijk de dingen blijven doen, die voor hen van betekenis zijn. Natuurlijk is het belangrijk dat we dat op een financieel gezonde manier doen. Maar ook het werkplezier van onze medewerkers hebben we hoog in het vaandel staan. Fluitend naar je werk en tevreden glimlachend weer naar huis. Dat is wat we jou als medewerker gunnen!

Date de publication

02-06-2021

Personne à contacter

Aysegul Gungormez

ZZP Verzorgende IG

Nieuw item

Nieuw item

Nieuw item

Nieuw item

Nieuw item - Kopie

Nieuw item

Nieuw item

Nieuw item

Nieuw item

Nieuw item

ZuidZorg utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.