Werken en leren

Het is binnen ZuidZorg mogelijk om een BBL of duaal leertraject in te gaan. Hierbij kom je in dienst bij ZuidZorg en ga je daarnaast 1 dag per week naar school. De nadruk ligt hierbij dus vooral op het leren in de praktijk.

Opleiding op MBO niveau:
Leer je graag in de praktijk? Dan kun je bij ons een Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) volgen voor Verzorgende (MBO niveau 3) of Verpleegkundige (MBO niveau 4). Je komt dan voor minomaal 24 uur per weer in dienst bij ZuidZorg en volgt één dag in de week lessen van het Summa College. Naast je salaris, betalen wij ook je opleiding en boeken. Na het behalen van je diploma, kun je direct aan de slag in de functie waarvoor je bent opgeleid.
In oktober en maart starten we altijd met de selectieprocedure voor deze opleidingstrajecten en vanaf dat moment vind je dan ook meer informatie bijd e vacatures.

Verdere informatie kun je vinden op de website van het Summa College.

Opleiding op HBO niveau:
Heb je de opleiding MBO niveau 4 verpleegkunde of het 2e leerjaar HBO-V succesvol afgerond? Dan kun je bij ons de duaal opleiding HBO-V Wijkverpleegkundige volgen. Je komt dan voor minimaal 28 uur in dienst bij ZuidZorg en volgt 1 dag in de week colleges bij Fontys Hogeschool. Naast je salaris, betalen wij ook je opleiding en boeken. Na het behalen van je diploma,  kun je direct aan de slag als Wijkverpleegkundige.

Meelopen bij ZuidZorg

Meelopen met ZuidZorg is door de aard van de werkzaamheden niet zomaar mogelijk. Hiervoor zal altijd vooraf overleg moeten plaatsvinden en ook de situatie moet het toelaten. We willen onze cliënten immers niet tot last zijn met te veel onaangekondigd bezoek. Normaal gesproken bezoek je daarom eerst een van onze informatiebijeenkomsten als je wilt meelopen. Daarna draai je mee in de gebruikelijke selectieprocedure.