Bedrijfsonderdelen

Werken bij Zorg Thuis

Thuiszorg
Bij Zorg Thuis-wijkverpleging werken we met kleine zelfstandige wijkteams van 10 tot 15 verpleegkundigen en verzorgenden. Samen zorgen wij voor wijkbewoners die niet voor zichzelf kunnen zorgen. Door ouderdom of chronische ziekte of door (tijdelijke) beperkingen na een operatie of ongeval. Elk team functioneert zelfstandig: de ondersteunende taken zoals planning, administratie en relatiebeheer regelen we onderling. Naast vakkundige zorgprofessionals, zijn wij bovenal hartelijke mensen met oog voor de cliënt. Ons doel? Een zo prettig en zelfstandig mogelijk leven voor onze cliënten.
Doe de experience en kijk hoe uitdagend de thuiszorg is! 

Thuiscoaching
Naast de wijkverpleging ondersteunen wij wijkbewoners ook met psychosociale hulp. Hiervoor hebben we thuiscoaching-teams, een team bestaat uit 8-12  collega thuiscoaches en thuisondersteuners. Wij komen bij heel veel verschillende mensen en zien tal van situaties. We ondersteunen bijvoorbeeld (jonge) gezinnen bij het aanbrengen van structuur in het dagelijks leven.  Maar we komen bijvoorbeeld ook bij dementerenden waarbij we ze helpen de dag op te starten. Zo helpen wij door middel van coaching mensen weer op weg.

Ga naar werken bij Zorg Thuis

Werken bij Hulp Thuis

Wij van Hulp Thuis doen huishoudelijk werk bij de wijkbewoners. De dagelijkse handelingen die zo normaal waren voor onze cliënten totdat ze te maken kregen met ziekte of beperkingen. Onze hulp is meer dan welkom: we helpen niet alleen onze cliënten, maar ontlasten ook hun mantelzorgers. Wij werken heel zelfstandig: maken zelf afspraken met onze cliënten en plannen en regelen ons eigen werk. Naast een praktische hulp, zijn we een waardevolle relatie voor onze cliënten. Iemand bij wie ze hun verhaal kwijt kunnen en om hulp kunnen vragen als het even niet zo lekker loopt.


Ga naar werken bij Hulp Thuis

Werken bij Jeugdgezondheidszorg

Jonge gezinnen een goede start geven dat is waar wij voor zorgen. We screenen kinderen van 0-4 jaar en geven ouders tips mee over opvoeding, voeding en verzorging. In deze eerste 4 levensjaren ontwikkelen kinderen zich snel waardoor onze bijdrage des te belangrijker is. We zien veel verschillende gezinnen en kinderen en de vragen die we krijgen zijn dan ook heel divers. Dat zorgt er voor dat iedere dag anders is. We werken nauw samen in een team van consultatiebureau-assistentes, JGZ-verpleegkundige en jeugdartsen waardoor we snel kunnen schakelen. Met dit professionele team kunnen we deze gezinnen en jonge kinderen dan ook optimaal ondersteunen.

Ga naar Jeugdgezondheidszorg

Werken bij Corporate

Op tal van vlakken ondersteunen wij de teams in de wijk zodat zij de beste zorg kunnen bieden aan al onze cliënten. Wij werken op het hoofdkantoor in Veldhoven met betrokken professionals.
Het ZuidZorg Service Center is de ondersteuning voor alle collega’s van ZuidZorg. Er komen verschillende afdelingen samen:

 • Informatisering & Automatisering (I&A)
  Plannen en registreren is voor onze collega’s van groot belang. Wij houden van transparantie en delen dan ook veel informatie met onze cliënten, mantelzorgers en zorgpartners. Met slimme ICT-oplossingen faciliteert I&A onze collega’s hier in.

 • Facilitaire Zaken (FZ)
  Om goed je werk te kunnen doen is er onder andere goede werkkleding nodig, een mobiele telefoon maar ook moeten de lampen het doen in de (wijk)gebouwen en er voldoende kantoorspullen op voorraad zijn. Om dit diverse werk te regelen hebben wij een afdeling facilitaire zaken. 

 • Financiën en salarisadministratie (FISA)
  Wij medewerkers van FISA zijn een belangrijke schakel binnen diverse financiële processen van ZuidZorg. We zijn verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie en dragen zorg voor het betalen van de salarissen iedere maand.

Naast het ZuidZorg Service center hebben we nog een aantal ondersteunende afdelingen. Meer op de achtergrond dus minder zichtbaar voor de collega’s in de wijk maar ook erg belangrijk binnen ons bedrijf:

 • Planning, Auditing & Control (PAC)
  We meten en analyseren zodat we met z’n allen onderbouwd beslissingen kunnen nemen. We geven inzicht en dragen zorg voor de kwaliteitscontroles want kwaliteit is essentieel in de zorg.

 • Human Resource Management (HRM)
  Vergrijzing, nieuwe zorgtechnologieën, veranderende administratieve systemen; de zorg is voortdurend in ontwikkeling. Het vinden, binden en boeien van voldoende collega’s is onze uitdaging. 

 • Marketing, communicatie en Sales (MCS)
  Wij geven alle afdelingen binnen ZuidZorg advies en ondersteuning bij alle voorkomende marketing- en in- en externe communicatieactiviteiten. Van het opstellen van communicatieplannen tot aan het schrijven van nieuwsbrieven en het beheer van onze websites. Echte allrouders dus!


Ga naar werken bij corporate