Bedrijfsonderdelen

Werken bij Zorg Thuis

Wijkzorg
Bij Zorg Thuis-wijkverpleging werken we met kleine zelfstandige wijkteams van 10 tot 15 verpleegkundigen en verzorgenden. Samen zorgen wij voor wijkbewoners die niet voor zichzelf kunnen zorgen. Door ouderdom of chronische ziekte of door (tijdelijke) beperkingen na een operatie of ongeval. Elk team functioneert zelfstandig: de ondersteunende taken zoals planning, administratie en relatiebeheer regelen we onderling. Naast vakkundige zorgprofessionals, zijn wij bovenal hartelijke mensen met oog voor de cliënt. Ons doel? Een zo prettig en zelfstandig mogelijk leven voor onze cliënten.
Doe de experience en kijk hoe uitdagend de thuiszorg is! 
Wist je dat wij ook een flexbureau hebben? Houd jij van afwisseling, wil je niet gebonden zijn aan één team en wil je zelf willen bepalen wanneer je werkt? Dan is dit wellicht iets voor jou! 

Wijkserviceteam (WST)
Binnen de Wijkzorg werken we met een wijkserviceteam, dit team ondersteunt alle wijkteam op diverse onderdelen. Binnen het WST werk je als generalist. Dit betekent dat je kennis hebt op tal van vlakken, zowel op het gebied van zorg en indicaties als op het gebied van scholingen en financiën. Een hele diverse functie waarop het wijkteam altijd voorop staat. Er wordt meegedacht en verder ontwikkeld om zo de wijkteam altijd optimaal te kunnen ondersteunen. 

Thuiscoaching
Naast de wijkverpleging ondersteunen wij wijkbewoners ook met psychosociale hulp. Hiervoor hebben we thuiscoaching-teams, een team bestaat uit 8-12  collega thuiscoaches en thuisondersteuners. Wij komen bij heel veel verschillende mensen en zien tal van situaties. We ondersteunen bijvoorbeeld (jonge) gezinnen bij het aanbrengen van structuur in het dagelijks leven.  Maar we komen bijvoorbeeld ook bij dementerenden waarbij we ze helpen de dag op te starten. Zo helpen wij door middel van coaching mensen weer op weg.


Ga naar werken bij Zorg Thuis

Werken bij Jeugdgezondheidszorg

Jonge gezinnen een goede start geven dat is waar wij voor zorgen. We screenen kinderen van 0-4 jaar en geven ouders tips mee over opvoeding, voeding en verzorging. In deze eerste 4 levensjaren ontwikkelen kinderen zich snel waardoor onze bijdrage des te belangrijker is. We zien veel verschillende gezinnen en kinderen en de vragen die we krijgen zijn dan ook heel divers. Dat zorgt er voor dat iedere dag anders is. We werken nauw samen in een team van consultatiebureau-assistentes, JGZ-verpleegkundige en jeugdartsen waardoor we snel kunnen schakelen. Met dit professionele team kunnen we deze gezinnen en jonge kinderen dan ook optimaal ondersteunen.

Dit team van professionals wordt ondersteunt door een ondersteuningsteam. Een team met specialisten en managers dat er samen voor zorgt dat de assistenten, verpleegkundigen en artsen zo goed mogelijk worden ondersteunt. In het ondersteuningsteam heeft iedereen een eigen aandachtsgebied van HRM tot Marketing en van Financiën tot IT. Lijkt jou het wat om in dit kleine en betrokken team te werken? 

Ga naar Jeugdgezondheidszorg

Werken bij Hulp Thuis

Hulp Thuis heeft lang tot onze werkzaamheden behoort maar is sinds 2019 over gegaan naar ActiefZorg. ActiefZorg biedt, net als wij voorheen, huishoudelijke zorg bij wijkbewoners. Wanneer je interesse hebt in het werken als huishoudelijke medewerker kun je kijken op: https://www.actiefzorg.nl/werken-bij-actief-zorg/

Werken bij Corporate

Op tal van vlakken ondersteunen wij de teams in de wijk zodat zij de beste zorg kunnen bieden aan al onze cliënten. Wij werken op het hoofdkantoor in Veldhoven met betrokken professionals. 


Ga naar werken bij corporate