Hoe verloopt het sollicitatieproces?

Als je via onze website hebt gesolliciteerd, ontvang je gelijk een ontvangstbevestiging per e-mail. Zo weet je zeker dat jouw gegevens goed zijn aangekomen. Een van onze medewerkers van Werving & Selectie bekijkt je gegevens en checkt of deze passen in het profiel dat hoort bij de functie waarop je solliciteert.

Onze reactie

Uiterlijk twee weken na de sluitingsdatum van de vacature ontvang je van ons een reactie op je sollicitatie. We laten je altijd iets weten, ook als we niet verder gaan met je. In het positieve wordt je door het team of een manager uitgenodigd voor een eerste gesprek.  In dit gesprek leggen we je alles uit over de functie en onze organisatie. Graag horen we van jou alles over je achtergrond en motivatie.

De juiste match

Na de eerste gesprekken wordt bepaald of een eerste gesprek nodig is, een tweede gesprek kan er voor zijn om nog meer over je motivatie te weten te komen of om je ook eens aan andere teamleden voor te stelen. Zo kan jij ook een goed beeld vormen met de mensen waarmee je gaat werken.

Wil jij graag nog meer te weten komen over het werken bij ZuidZorg dan kun je natuurlijk ook altijd afspreken om een keer mee te lopen. Dan zie je pas echt wat het werk inhoud!

Als jij en wij nog steeds enthousiast zijn, dan gaan we praten over de arbeidsovereenkomst. We leggen alle afspraken schriftelijk vast en je kunt beginnen bij ZuidZorg. Welkom nieuwe collega!

Bovenstaande procedure is van toepassing voor het overgrote deel van de vacatures. Afhankelijk van de functie kunnen er meer collega's betrokken worden, vinden meer gesprekken plaats of worden aanvullende selectiemethodieken toegepast.