24 - 32 uur
Bachelor
Verpleegkundige HBO
Regio Eindhoven stad Regio ZuidZorg Oost Regio ZuidZorg West

vtt verpleegkundige

Requirements

Als verpleegkundige bij het Verpleegkundig Technologisch Thuiszorgteam (VTT), ben je verantwoordelijk voor integrale, hoogcomplexe verpleegkundige zorg bij cliënten thuis. Je bent werkzaam in het gehele verzorgingsgebied van ZuidZorg.

Je verricht geplande en ongeplande verpleegtechnische en gedelegeerd medische handelingen. Je geeft informatie, advies en instructie aan cliënten, mantelzorgers en collega wijkverpleegkundigen. Je stemt af met mantelzorgers, huisartsen, hulpverleners en instanties over de uitvoering en de voortgang van de zorgverlening en je verricht organisatorische en administratieve taken. Verder zorg je voor deskundigheidsbevordering bij collega’s. Daarnaast zorg je voor adequate terugkoppeling naar de reguliere zorgverleners van ZuidZorg. Je hebt afwisselende diensten overdag, ’s avonds en in het weekend. Daarnaast heb je af en toe bereikbaarheidsdienst gedurende de nacht. De werkroosters worden zoveel mogelijk in overleg vastgesteld.

Jouw kennis en kracht

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je minimaal over een diploma HBO-V. Je hebt ervaring in de (technische) thuiszorg en/of het ziekenhuis. Je hebt aantoonbaar ervaring in medisch-technische en verpleegtechnische handelingen. Je werkt graag zelfstandig en bent flexibel, waardoor je goed kunt reageren in onverwachte situaties. Je hebt overtuigingskracht en bent stressbestendig. Je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg. Je bent zorgzaam voor onze cliënten en collegiaal naar jouw collega’s. Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt de beschikking over een auto.

Benefits

Jij zorgt voor onze cliënten en wij zorgen voor jou!

ZuidZorg is een grote werkgever met veel mogelijkheden. Wij bieden ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, leerplaatsen. Flexibele werktijden en een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen Thuiszorg (VVT), salarisniveau FWG 55. Onregelmatige diensten worden conform CAO beloond. Je neemt deel in het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en kunt gebruik maken van tal van andere voorzieningen en regelingen van ZuidZorg.

Interesse?

Heb jij interesse in deze functie, solliciteer dan direct via de solliciteren knop bij deze vacature. Mocht je nog aanvullende vragen hebben neem dan contact op met Ingeborg Moonen, telefoonnummer: 0630925952

Publication date

20-05-2021

Contact person

vtt verpleegkundige

Nieuw item

Nieuw item

Nieuw item

Nieuw item

Nieuw item - Kopie

Nieuw item

Nieuw item

Nieuw item

Nieuw item

Nieuw item

ZuidZorg uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.