Werken bij ZuidZorg, ons sollicitatieproces

Stap 1. Je komt solliciteren

Je kunt direct solliciteren op een vacature binnen een regio, door op de Solliciteer- button te klikken bij onze vacatures. Je krijgt een sollicitatieformulier te zien waarin wij jou een aantal vragen stellen om jouw sollicitatie in behandeling te kunnen nemen. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens maximaal 12 maanden bewaren in ons bestand.

Stap 2. Pas je bij ons

Na je inschrijving via de sollicitatiebutton neemt onze recruiter telefonisch contact met je op. Zij zal met jou bespreken wat de mogelijkheden voor jou zijn binnen ZuidZorg. 

Stap 3. Je komt op gesprek

Onze recruiter stelt jou, nadat jullie onderling een locatie overeengekomen zijn, voor bij een (of meerdere) teams van ZuidZorg. Zij nemen contact met jou op voor een kennismakingsgesprek. Indien jij of het team dat wenst volgt er meteen een meeloopdag.

Stap 4. Het is een match

Na het gesprek of meeloopdag bespreek je samen met jouw nieuwe collega´s wanneer je gaat starten. Hierna neemt de recruiter contact met jou op om jouw contract in orde te maken.

Stap 5. Welkom bij ZuidZorg

Je bent akkoord met de arbeidsvoorwaarden en hebt jouw contract ondertekend. Welkom bij ZuidZorg! 

Meer informatie?

Wil jij meer informatie of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact op met Aysegul Dumlupinar- Gungormez, Corporate Recruiter, via de onderstaande contactmogelijkheden.

ZuidZorg gebruikt cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor wervingsdoeleinden. Daar hebben we wel eerst jouw toestemming voor nodig. Lees meer over ons cookiebeleid.