Over ZuidZorg, wie zijn wij

Er zijn momenten in het leven waarop je extra zorg en ondersteuning nodig hebt. Op zulke momenten kun je met een gerust hart vertrouwen op ZuidZorg. Want ZuidZorg brengt de zorg bij je thuis. En dat is toch de plek waar jij je het prettigst voelt.

Zorg aan huis

Of je nu lichte zorg nodig hebt of juist complexe, in heel Zuidoost Brabant staan onze medewerkers voor je klaar. Dit 24 uur per dag en 7 dagen per week, voor geplande zorg of in het geval van een acute situatie. Wij bieden iedereen, van jong tot oud, de mogelijkheid om langer, op een prettige en veilige manier thuis te blijven wonen. 

Begeleiding aan huis

Ook als je door sociale, psychische of andere omstandigheden (tijdelijk) extra ondersteuning nodig hebt, kun je bij ZuidZorg terecht. Met thuiscoaching bieden we je begeleiding als alledaagse zaken even niet lukken, zoals bijvoorbeeld problemen met het huishouden, de opvoeding van kinderen, administratie of sociale contacten. Samen krijgen we het dagelijks leven weer op de rit.

Vertrouwd en dichtbij

Kies je voor ZuidZorg, dan kies je voor een bijzondere thuiszorgorganisatie. Wij onderhouden namelijk nauwe contacten met huisartsen, specialisten en GGZ-instellingen en we zijn een belangrijk verlengstuk van hun zorg. Daarnaast werken we samen met gemeenten en sociale en maatschappelijke organisaties. Dankzij al deze verbindingen heeft ZuidZorg een sleutelpositie in de wijk. Welke zorg je dus ook nodig hebt, ZuidZorg is vertrouwd en dichtbij!

Lees meer over ZuidZorg op zuidzorg.nl

Nieuwe bestuurder per 1 december 2021

Per 1 december 2021 is Chantal Goesten door de Raad van Toezicht benoemd als nieuwe bestuurder van Stichting ZuidZorg. Zij zal de huidige bestuurder Charles Laurey opvolgen, die gedurende een periode van bijna acht jaar ZuidZorg heeft geleid en vanwege zijn pensionering zijn functie zal neerleggen. Chantal Goesten, nu nog directeur ZuidZorg Wijkzorg B.V. zal de door ZuidZorg ingeslagen weg naar een unieke regionale kwaliteitsaanbieder van Wijkzorg en Thuiscoaching continueren en verder verbeteren.

ZuidZorg gebruikt cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor wervingsdoeleinden. Daar hebben we wel eerst jouw toestemming voor nodig. Lees meer over ons cookiebeleid.