ZuidZorg (wijk)teams

Binnen ZuidZorg werken we met kleine teams (10-15 collega's) zowel binnen Zorg Thuis, Hulp Thuis als de JGZ. Hierin regel je alles zo goed mogelijk om je cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen. Je kent de wijk, de mensen en de mogelijkheden in de omgeving wat zorgt voor praktische oplossingen in de omgeving van de cliënt. Samen ben je verantwoordelijk voor het behalen van je beoogde doelen. Deze spreek je dan ook voorafgaand af met je manager en hierop wordt geregeld geëvalueerd.


Zelforganiserende teams

Zorg Thuis werkt in zelforganiserende teams, hierin regel je naast de zorg voor je cliënten ook de zaken eromheen. Samen met je team zorg je er daarmee voor dat alles aansluit bij jullie cliënten zodat de beste zorg kan worden gegeven. Daarnaast bied het je een mooie kans om jezelf ook verder te ontwikkelen op het gebied van planning, kwaliteit, innovatie of financiën.

Samenwerken met collega's

ZuidZorg vindt het belangrijk dat je fijne collega’s om je heen hebt waar jij je op je gemak voelt. We werken dan ook in kleine teams waardoor je snel een band opbouwt, op elkaar ingespeeld bent en prettig samen kunt werken. De Brabantse gezelligheid zie je in ieder team terug  en onze huidige medewerkers beoordelen de samenwerking in het team dan ook met een 7,7. Medewerkers zeggen het volgende over de samenwerking:

 

‘Het werk wat ik doe past precies bij mij. Bij Zuidzorg vind ik de ruimte om mezelf te kunnen zijn en blijven.’

‘Ik werk in een leuk team, mijn werk is veelzijdig en uitdagend. Ik voel mij als een vis in het water.’

‘Het team waar ik werk is een erg fijn en sociaal team. We zijn op een gepaste manier direct naar elkaar en geen achterklap.’

 

Een fijn team waar je helemaal jezelf kunt zijn is wat we willen. Om elkaar ook buiten het werk goed te leren kennen is er ruimte om ieder jaar een leuk, gezellig of leerzaam teamuitje te organiseren