Onze collega's, vertellen

Hedwig vertelt, Verzorgende IG

Algemeen
5 February 2021

‘ZuidZorg is een hele warme werkgever.’

Hedwig van Doormaal is Verzorgende IG in Team Reusel - de Mierden, regio de Kempen. Zij vertelt:

'Zorg heeft mij altijd aangetrokken. Na 15 jaar in een verpleeghuis gewerkt te hebben, was ik wel klaar voor iets anders. Ik dacht dat thuiszorg niet zo interessant was op verpleegtechnisch gebied. Een vriendin van me (Saskia, links op de foto) werkte bij ZuidZorg (en nog steeds) wist me te overtuigen om eens naar het Job Café te gaan van ZuidZorg. 

Ik kwam binnen, mocht al mijn vragen stellen, het voelde goed, mocht een dagje en avond proefdraaien, en ben er nooit meer weggegaan. ZuidZorg is een hele warme werkgever. Ik stond verbaasd van alle bedankjes tijdens de corona-tijd, of het nu om een zakje thee of een handcrème gaat, die kleine dingen doen zoveel. Ik was dat helemaal niet gewend. 

Ik bof met ontzettend lieve collega’s in mijn team zitten. We helpen elkaar, er is altijd wel iemand die wil invallen voor de ander en ik kan altijd wel iemand bellen als ik ergens over twijfel. Iedereen is erg behulpzaam. Ik voel me als een vis in het water.'

ZuidZorg gebruikt cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor wervingsdoeleinden. Daar hebben we wel eerst jouw toestemming voor nodig. Lees meer over ons cookiebeleid.
Alleen noodzakelijke cookies