Leren en werken tegelijk


Vind je het fijn om werken en leren te combineren? Dan ben je van harte welkom bij ZuidZorg! 

Wij werken intensief samen met het Summa College voor MBO opleidingen Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) en met Fontys Hogeschool voor HBO opleidingen. Als je bij een ander ROC of Hogeschool een (zorg)opleiding volgt, ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Goed om te weten: op dit moment  hebben we twee instroommomenten: februari en september. De vacatures hiervoor komen in september resp. maart online.

Je kunt bij ons terecht voor de volgende opleidingen (klik op de link voor meer informatie over de bijbehorende opleiding):

  1. BBL 3 Verzorgende IG
  2. BBL 4 Verpleegkundige
  3. HBO Verpleegkundige Duaal regulier
  4. HBO Verpleegkundige Duaal verkort

Interesse? Solliciteer dan op de bijbehorende vacatures


Lefgozers gezocht

Misschien passen bovenstaande opleidingen niet bij jou en ben jij een zij-instromer. Dan ben jij misschien die Lefgozer die de overstap wil maken naar een carriere in de zorg!

Heb jij altijd al in de zorg willen werken maar is het er nooit van gekomen? Ben jij iemand met een groot hart voor de zorg en wil jij van zorgen je beroep maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij ons kun je het verkorte opleidingstraject LEFGOZER (m/v) volgen. Hierin word je in anderhalf jaar omgeschoold tot Verzorgende-IG (niveau 3). 

Een zorgdiploma of werkervaring in de zorg zijn niet vereist. Wél vragen we in totaal minimaal 3 jaar werkervaring en een diploma op MBO-3 niveau. Daarnaast zoeken we mensen die zeer gemotiveerd zijn, beschikken over doorzettingsvermogen en een flinke dosis lef hebben! Vanaf de start ontvang je een marktconform salaris en je bent na diplomering verzekerd van een baan bij ZuidZorg.

Ben jij die kanjer die het lef heeft om de overstap naar de zorg te maken? Wacht niet langer, lees verder op www.lefgozer.nu (kies regio Zuidoost Brabant) en meld je aan voor het Lefgozer-traject dat vanaf februari/maart 2021 bij ZuidZorg start!


Heb je vragen n.a.v. deze informatie of wil je graag nog iets weten? Mail dan naar ons Wijkserviceteam: wst@zuidzorg.nl of bel 040-2308400 (op werkdagen bereikbaar tussen 8.30u en 17.30u)