Over ZuidZorg

ZuidZorg. Een thuiszorgorganisaties met ruim 1.200 collega’s die dagelijks over de vloer komen bij cliënten in Zuidoost-Brabant. 

Waar wij voor staan

Bij ZuidZorg doen wij er alles aan om het leven van onze cliënten een stukje aangenamer te maken. Daarvoor hebben we de volgende afspraken met elkaar gemaakt:

Deskundig zijn
Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten zich veilig en op hun gemak voelen bij ons. Daarom doen we ons best om hen beter te leren kennen en een vertrouwensrelatie op te bouwen waarin alles bespreekbaar is. Wij blijven ons ontwikkelen om zo de beste zorg te bieden en stemmen waar nodig af met andere professionals. Oftewel wij zijn deskundige professionals in ons vak.

Verantwoordelijkheid nemen
Wij luisteren goed naar onze cliënten en hun mantelzorgers en zoeken altijd naar de vraag achter de vraag. Wij denken mee, geven tips en vaak ook een duwtje in de rug. Want we vinden het belangrijk dat onze cliënten zoveel mogelijk zelf blijven doen. Maar we signaleren ook en schakelen collega professionals in wanneer dat nodig is.

Samenwerken
Samen weten we meer dan alleen. En ook al doen we ons werk bij en voor onze cliënten meestal alleen, wij kunnen altijd terugvallen op elkaars steun, kennis en expertise. Niet alleen binnen ZuidZorg maar ook met onze samenwerkingspartners.

Vernieuwing toepassen
Ook wij zien dat de zorg continue ontwikkelt en daar gaan wij graag in mee. Wij gaan mee in allerlei innovaties zoals E-health, nieuwe technologieën en nieuwe werkmethoden met maar een doel; onze cliënten de beste zorg bieden.